Joan Jané, en el ‘Be Water My Friend’ de Andorra

Información de www.elperiodicdandorra.ad

janeDel pròxim 4 al 8 de setembre se celebrarà a la piscina dels Serradells d’Andorra la Vella la primera edició del BWMF Andorra Cup (Be Water My Friend) de categories de base que comptarà amb la presència de l’entrenador de waterpolo de prestigi internacional, Joan Jané. L’exseleccionador espanyol, campió olímpic i del món, oferirà diversos clínics sobre tècniques d’entrenaments dirigides als entrenadors assistents a aquesta cita esportiva.

Joan Jané va ser jugador de waterpolo durant gairebé vint anys, i després entrenador i seleccionador nacional d’Espanya. Amb el combinat espanyol va aconseguir la medalla d’or als Jocs Olímpics d’Atlanta de 1996, a més dels Campionats del Món de Perth al 1998 i Fukuoka al 2001. Després ha estat tècnic de la selecció femenina, i finalment seleccionador nacional de l’equip femení de la Xina, obtenint la medalla de plata al Mundial de Xangai de 2011.

La competició per als 32 equips inscrits en aquesta primera BWMF Andorra Cup començarà el dijous dia 5, sent el dimecres 4 reservat per a les arribades dels equips i, en cas d’haver-hi demanda, disputar alguns partits amistosos. Al llarg de la cita esportiva es podran veure 100 partits de waterpolo. Cada equip disputarà el mateix nombre de duels: 6

Confianza online